info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Sieraden (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Wat is de goudprijs voor uw armband

Uw gouden armband verkopen, bereken onze bieding online!
Wat is de goudprijs voor uw armband

Bereken vrijblijvend en zonder verplichting via onderstaande tool het bedrag die wij bereid zijn om voor uw gouden armband te betalen.

€ 1,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Offerte

Gouden armband verkopen

Gouden armband verkopen, bekijk de diverse modellen waarin wij veel interesse hebben. Naar het ene type/ model is meer vraag dan naar het andere model, Dit resulteert dan ook in een hogere bieding. Bereken de goudprijs welke wij bieden voor uw armband online om de verschillen te vergelijken. 

Als u een gouden armband wilt verkopen, zijn er verschillende opties om dit te doen. Een mogelijkheid is om naar een juwelier te gaan en te vragen of ze geïnteresseerd zijn in het kopen van de armband. U kunt ook proberen om de armband te verkopen via een online platform zoals eBay of een gespecialiseerde website voor het verkopen van sieraden. Het is ook een goed idee om na te gaan of er in jouw omgeving een rommelmarkt of vlooienmarkt gepland staat waar je de armband kunt verkopen. Om de beste prijs te krijgen voor je armband, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze in goede staat verkeert en dat je een realistische prijs vraagt. Als je twijfelt over de waarde van de armband, kun je altijd advies vragen aan een professionele juwelier.

Bij ons berekent u online de prijs welke wij voor uw goud bieden. Doordat u goed kijkt en vergelijkt overtuigt u u zelf waar u het beste terecht kunt voor de verkoop van uw gouden armband.

Beoordeling van uw gouden armband

Als je een gouden armband wilt verkopen kun je online de gegevens invullen om te bepalen wat de waarde ervan is. Kunt u zich vinden in de biedig kan gaan wij de armband verder beoordelen. Dit gebeurt door de armband te inspecteren en te bepalen hoeveel goud er in zit en wat de kwaliteit van het goud is, kijken naar eventuele schade of reparaties die nodig zijn, en naar andere factoren die van invloed kunnen zijn op de waarde van de armband, zoals het ontwerp en de stijl. Als je twijfelt over de waarde van de armband, kun je altijd advies vragen aan een professionele juwelier voordat je de armband verkoopt.

 • Goud gehalte (gehalte), bijvoorbeeld
  • 14 karaat gouden armband
  • 18 karaat gouden armband
 • Type
  • Bij de waarde beoordeling houden we rekening met het type schakel. Onderaan de pagina hebben wij de diverse schakels weergegeven.
 • Gewicht
  • Bij sieraden die we nog kunnen verkopen "als sieraad" gaan we uit van het totale gewicht. Bij te slopen exemplaren gaan we uit van het gewicht zonder stenen etc.
 • Keurmerk
  • Ook sieraden zonder keurmerk kopen wij. Wij stellen dan zelf het gehalte vast. Sieraden die we weer gaan verkopen laten we extern keuren. Zonder keurmerk mogen wij een sieraad niet verkopen.
 • Onderhoudsstaat
  • Aan de hand van de onderhoudsstaat beslissen wij of de armband nog door ons te verkopen is of dat we deze laten omsmelten. 

Anker armband

De anker armband is het meest bekend. De armband kenmerkt zich door eenvoudige ovale of ronde schakels. De schakels sluiten elkaar om en om aan. Graag kopen wij uw gouden Anker armband

Gevlochten armband

De gevlochten armband kenmerkt zich doordat de gouden armband eruit ziet als een vlecht.
Graag kopen wij uw gouden Gevlochten armband

Koningsarmband

Bij de koningsarmband zijn de schakels in paren verticaal en horizontaal met elkaar verbonden. Het ontwerp van de armband is complex.
Graag kopen wij uw gouden Koningsarmband

Figaro armband

De figaro armband kenmerkt zich doordat er tussen iedere één tot vijf schakels een verbindingsschakel zit.
Graag kopen wij uw gouden Figaro armband

Koord armband

Een koord armband bestaat uit kleine schakels die in elkaar verweven zijn en vervolgens in 2 strengen om elkaar zijn gevlochten.
Graag kopen wij uw gouden Koord armband

Valkoog armband

De valkoog armband kenmerkt zich door zijn platte ronde schakels.

 

Graag kopen wij uw gouden Valkoog armband

Closed forever armband

Doordat deze armband vroeger niet meer afgedaan kon worden heet dit type gouden armband de ‘closed forever armband.’ Tegenwoordig is het natuurlijk wel mogelijk om de armband om en af te doen.


Graag kopen wij uw gouden Closed forever armband

Gourmet armband

Bij een gourmet armband zijn de ronde of ovale schakels gedraaid en meestal vlak waardoor de schakels plat in elkaar overvloeien.

Graag kopen wij uw gouden Gourmet armband

Jasseron armband

Bij de jasseron armband staan alle schakels 90 graden ten opzichte van de vorige geplaatst. 

Graag kopen wij uw gouden Jasseron armband

Slaven armband

Gouden slavenarmbanden zijn niet buigzame geel gouden armbanden met een gladde afwerking. 


Graag kopen wij uw gouden Slavenarmband

Tennis bracelet

De tennis armband is een subtiele armband met kleine witte diamanten. De diamanten zijn heel dicht bij elkaar geplaatst. De tennis armband is een subtiele armband met kleine witte diamanten. De diamanten zijn heel dicht bij elkaar geplaatst.

Graag kopen wij uw gouden Tennis armband

Vossenstaart armband

De vossenstaart armband heeft een lus schakel. De armband bestaat uit twee rijen die uit schuine ovale schakels bestaan. De schakels zijn door middel van een reeks platte ringen verbonden. Doordat de armband er gevlochten of geweven uitziet geeft dit het een vossenstaart uiterlijk.

Graag kopen wij uw gouden Vossenstaart armband

Keurmerktekens goud

Een keurmerkteken is een stempel dat in het sieraad staat die het goud of zilver gehalte waarborgen. In Nederland is het verplicht om gouden of zilveren accessoires een keurmerk te geven. Onderstaand ziet u de officiële keurtekens van 14, 18, 20 en 22 karaat goud. De tekens zijn door de EWN (Edelmetaal Waarborg Nederland) gewaarborgd.


Keurtekens goud

Heeft uw sieraad geen keurmerk? Dat is mogelijk doordat het sieraad niet officieel gekeurd is, het niet in Nederland is aangekocht of omdat het versleten is. Wij kunnen het goudgehalte testen om dit te achterhalen. Een keurteken is niet verplicht voor het opsturen van uw gouden kostbaarheden.

Hoeveel karaat goud heeft uw armband?

De term karaat geeft aan hoeveel goud er in het gouden armband is verwerkt. 14 karaat betekent dat het sieraad uit 58,5% aan puur goud. Een gouden sieraad van 14 karaat heeft het kenmerk 585. Dit verwijst naar het percentage puur goud. Ze bestaan dus niet voor 100% uit puur goud. De reden hiervoor is dat puur goud te kwetsbaar en/of te zwak is. Om deze reden wordt het goud gemengd met andere materialen (koper zilver) zodat het sterker wordt.

Hoe gaat het verkopen van uw gouden armband in zijn werk?

Online berekent u zelf het bedrag die wij bereid zijn om voor uw gouden armband te bieden. Kunt u zich in onze offerte vinden, dan stuurt u ons de broche aangetekend toe. Vergeet niet (een kopie van) het offerte formulier bij te voegen. Wanneer wij deze hebben ontvangen gaan wij na of de specificaties overeenkomen met hetgeen dat u heeft doorgevoerd. Stemt dit overeen dan maken wij het bedrag direct over op het door u opgegeven bankrekeningnummer. Zijn er afwijkingen geconstateerd? Dan ontvangt u een hernieuwde offerte. Indien u niet akkoord gaat versturen wij u de armband aangetekend naar u terug.

Vindt u het makkelijker om uw gouden sieraden naar ons toe te sturen zonder online de specificaties hiervan in te vullen? Dat mag natuurlijk ook. Zorg er dan wel even voor dat u het pakketje aangetekend verstuurd en uw gegevens bijvoegd zodat wij contact met u op kunnen nemen. U mag natuurlijk ook altijd een afspraak maken om langs te komen.

Een goede bieding voor uw gouden armband

Door een efficiënte organisatie kunnen wij u doorgaans de best marktwaardige prijs bieden op gouden sieraden. Sloopgoud kopen wij ook, maar hier gaat niet onze prioriteit naar uit. Sieraden die stuk zijn behandelen we als "sloopgoud".

Digitaal opsporingsregister

Om heling tegen te gaan voeren wij elke transactie door in het centrale opsporingsregister van de politie. Voor verdere informatie verwijzen wij u door naar de informatie pagina van de politie www.stopheling.nl.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@wijkopengoudensieraden.nl of +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook)