info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Sieraden (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Hoe werkt het?

Het verkopen van uw gouden sieraden

Heeft u gouden sieraden die u niet meer draagt? Geef ze dan een tweede leven door ze aan wijkopengoudensieraden.nl te verkopen. Het verkopen van uw gouden sieraden aan ons, biedt het sieraad een tweede leven. Onze goudsmid gaat deze (indien nodig) weer opknappen. Daarna wordt het sieraad als PreLoved sieraad verkocht door onder andere ANRO Juweliers. Uw kostbaarheden zullen weer met liefde worden gedragen door een nieuwe eigenaar/eigenaresse. Wij maken de cirkel rond en helpen zo de wereld een stukje duurzamer te maken! U kunt meer lezen over goudwinning en de impact hiervan op mens en milieu op de pagina Duurzaamheid.

De beste prijs 

Doordat onze prioriteit uitgaat naar gouden sieraden bieden wij een eerlijke hoge prijs. Bij het taxeren kijken wij naast naar de actuele goudkoers ook naar het sieraad. Voor redelijk tot goede sieraden betalen wij meer dan de zogenaamde "sloopprijs". Op dit moment is de goudkoers zeer gunstig. 

Wij zijn ook geïnteresseerd in kapotte gouden sieraden en in sloopgoud. Echter gaat onze prioriteit niet uit naar sloopgoud waardoor u hiervoor waarschijnlijk dezelfde prijs ontvangt als elders. 

U kunt bij ons niet alleen de waarde van kleine hoeveelheden berekenen maar we zijn ook geïnteresseerd in grote hoeveelheden gouden sieraden!