info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Sieraden (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Hoe werkt het?

Het verkopen van uw gouden sieraden

Heeft u gouden sieraden die u niet meer draagt? Geef ze dan een tweede leven door ze aan wijkopengoudensieraden.nl te verkopen. Wanneer u uw sieraden aan ons verkoopt zal de goudsmid deze weer helemaal opknappen (indien nodig). Wanneer dit is gedaan wordt uw sieraad als PreLoved sieraad verkocht door ANRO Juweliers. Uw kostbaarheden zullen weer met liefde worden gedragen door een nieuwe eigenaar/eigenaresse. Wij maken de cirkel rond en helpen zo de wereld een stukje duurzamer te maken! U kunt meer lezen over goudwinning en de impact hiervan op mens en milieu op de pagina Duurzaamheid.

De beste prijs 

Doordat onze prioriteit uitgaat naar gouden sieraden bieden wij een eerlijke hoge prijs. Bij het taxeren kijken wij altijd naar de actuele goudkoers. Op dit moment is de goudkoers zeer gunstig. 

Wij zijn ook geïnteresseerd in kapotte gouden sieraden en in sloopgoud. Echter gaat onze prioriteit niet uit naar sloopgoud waardoor wij niet de hoogste prijs kunnen bieden. 

U kunt bij ons niet alleen de waarde van kleine hoeveelheden berekenen maar we zijn ook geïnteresseerd in grote hoeveelheden gouden sieraden!


Gun uw gouden sieraden een tweede leven & draag bij aan een duurzame samenleving!

 

1. Bereken 

Het maakt niet uit hoeveel of hoe weinig u wilt verkopen. Aan de hand van de (gratis) online tool kunt u zelf de prijs berekenen die wij voor het sieraad aan u willen betalen.
Klik op het juiste sieraad type en vul de gegevens van het sieraad in. Onderaan de pagina van de tool vind u meer informatie met betrekking tot de benodigde gegevens. Twijfelt u of uw sieraden wel echt van goud zijn? Dan mag u ze natuurlijk ook altijd naar ons opsturen. Wij zullen dan vervolgens met speciaal apperatuur onderzoeken wat de waarde van uw kostbaarheden is.
Heeft u hulp nodig? of lukt het invullen niet? Dan mag u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag!

Wanneer u alles heeft ingvuld ontvangt u de prijs die wij bereid zijn te betalen. Dit bod is 2 werkdagen geldig. Wij werken met de actuele dagkoers. Deze is op dit moment zeer gunstig waardoor wij een mooie prijs voor uw gouden sieraad kunnen bieden. Kunt u zich vinden in deze prijs? Dan mag u ons de gouden sieraden aangetekend toesturen (zie stap 2. Verstuur). Twijfelt u? Verken dan zeker de andere mogelijkheden in de markt. Ga gerust eens langs bij een aantal juweliers en goudhandelaren. Kijk & vergelijk! U kunt uw gouden sieraden echter maar één keer verkopen. U bent bij ons nooit verplicht tot verkoop!

2. Verstuur

Bent u het eens met de prijs die wij bereid zijn aan u te betalen? Dan kunt u de gouden sieraden aangetekend naar ons toesturen. Vergeet niet (een kopie van) het offerte formulier en/of uw contactgevens bij te voegen, zodat wij kunnen zien van wie de gouden sieraden afkomstig zijn.
Leg uw gouden kostbaarheden in een luchtkussen envelop. Als u een zwaardere zendig heeft wordt geadviseerd om een pakketje te gebruiken.
Stuur vervolgens alles aangetekend op. Let op dat u bij de verzending geen termen vermeld.

3. Ontvang 

Wanneer wij uw gouden kostbaarheden hebben ontvangen gaan we na of de specificaties overeenkomen met hetgeen dat u heeft doorgevoerd. We controleren op de specificaties die u heeft ingevuld. Hiervoor hebben we ook de desbetreffende tools in huis. Komen onze specificaties overeen met datgeen dat u heeft ingevuld dan betalen wij u direct uit middels het door u opgegeven bankrekeningnummer.

Afwijkingen

Zijn er afwijkingen geconstateerd? Dan nemen wij contact met u op via het opgegeven telefoonnummer en/of emailaders en zullen we u meer informatie geven over onze bevindingen en ontvangt u een hernieuwde aanbieding. U mag er natuurlijk altijd even over nadenken of u akkoord gaat met die bod of dat u liever nog even verder kijkt. U bent bij ons nooit verplicht tot verkoop!
Mocht u niet akkoord gaan dan sturen we natuurlijk uw sieraden kosteloos aangetekend retour.

Naast een eerlijke prijs bieden wij een goede, adequate en snelle afhandeling. Daarnaast bent u bij ons nooit verplicht tot verkoop. Wij geven u graag informatie over de waarde van uw sieraad. U mag dan zelf bepalen wat u met deze informatie doet. Echter is het wel de beste keus om uw sieraad aan ons te verkopen alleen al om de wereld een stukje duurzamer te maken. 

Liever niet online?

Vindt u het makkelijker om uw gouden sieraden naar ons toe te sturen zonder online de specificaties hiervan in te vullen? Dat mag natuurlijk ook! Zorg er dan wel even voor dat u de gouden sieraden aangetekend verstuurd en u uw contactgegevens bijvoegd zodat wij contact met u op kunnen nemen en weten van wie de gouden sieraden afkomstig zijn.

Wordt u liever contant uitbetaald? Dat kan natuurlijk ook. U dient dan wel even een afspraak te maken via onderstaande contactgegevens om langs te komen. Dan kunnen we in uw bijzijn de waarde van uw gouden sieraden bepalen en u vervolgens contant uitbetalen. U mag natuurlijk ook langskomen wanneer u liever via de bank uitbetaald wordt maar het niet prettig vind om uw gouden kostbaarheden met de post te versturen. Hiervoor dient u ook eerst een afspraak te maken via onderstaande contactgegevens.

Om heling tegen te gaan voeren wij elke particuliere transactie door in het centrale opsporingsregister van de politie. Voor verdere informatie hierover verwijzen wij u door naar de informatie pagina van de politie www.stopheling.nl.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@wijkopengoudensieraden.nl of +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook)