info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Sieraden (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Ontdek stapsgewijs hoe U Uw gouden sieraden kunt verkopen

Heeft u gouden sieraden die u niet meer draagt? Geef ze dan een tweede leven door ze aan wijkopengoudensieraden.nl te verkopen. Het verkopen van uw gouden sieraden aan ons, biedt het sieraad een tweede leven. Onze goudsmid gaat deze (indien nodig) weer opknappen. Daarna wordt het sieraad als PreLoved sieraad verkocht door onder andere ANRO Juweliers en PremiumGoldschmuck. Uw kostbaarheden zullen weer met liefde worden gedragen door een nieuwe eigenaar/eigenaresse. Wij maken de cirkel rond en helpen zo de wereld een stukje duurzamer te maken! U kunt meer lezen over goudwinning en de impact hiervan op mens en milieu op de pagina Duurzaamheid.

De beste prijs voor uw gouden sieraden

Onze focus op gouden sieraden stelt ons in staat een eerlijke, hoge prijs te bieden. Bij de taxatie letten we niet alleen op de huidige goudkoers, maar beoordelen we ook de kwaliteit van het sieraad. Voor sieraden die in redelijke tot goede staat zijn, betalen wij meer dan de gebruikelijke sloopprijs, vooral nu de goudkoers gunstig is.

Stap-voor-stap uitleg: hoe verkoopt U Uw goud?

Goud verkopen kan een eenvoudige en transparante ervaring zijn. Hier is hoe het werkt als u besluit uw gouden sieraden aan ons te verkopen:

  1. Prijsberekening: U kunt zelf de prijs van uw gouden sieraden berekenen door de specificaties in te vullen op onze goud calculator.
  2. Ontvang een vrijblijvende offerte: Na het invoeren van uw specificaties, ontvangt u onmiddelijk een online offerte. Deze offerte bevat de prijs die wij bereid zijn te betalen voor uw gouden sieraad.
  3. Verzending: Indien u akkoord gaat met onze prijs, kunt u uw sieraad aangetekend naar ons opsturen. Zorg ervoor dat u uw contactgegevens en bankrekeningnummer toevoegt aan het pakket, zodat wij weten van wie het afkomstig is en contact met u kunnen opnemen.
  4. Verificatie: Zodra we uw pakket ontvangen, controleren we of de specificaties overeenkomen met uw opgave.
  5. Uitbetaling: Als alles overeenkomt, maken we het overeengekomen bedrag direct over naar uw bankrekening.
  6. Afwijkingen?: Mochten er verschillen zijn tussen uw opgave en onze bevindingen, dan sturen wij u een nieuw bod. Als u hier niet mee instemt, retourneren we uw sieraden kosteloos en aangetekend.

Onthoud, u bent nooit verplicht tot verkoop. Voor meer informatie of persoonlijk advies, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Gun uw gouden sieraden een tweede leven & draag bij aan een duurzame samenleving!

1. Bereken online zelf onze bieding

Het maakt niet uit hoeveel of hoe weinig u wilt verkopen. Aan de hand van de (gratis) online tool kunt u zelf de prijs berekenen die wij voor het sieraad aan u willen betalen.
Klik op het juiste sieraad type en vul de gegevens van het sieraad in. Onderaan de pagina van de tool vind u meer informatie met betrekking tot de benodigde gegevens. Twijfelt u of uw sieraden wel echt van goud zijn? Dan mag u ze natuurlijk ook altijd naar ons opsturen. Wij zullen dan vervolgens met speciaal apperatuur onderzoeken wat de waarde van uw kostbaarheden is.
Heeft u hulp nodig? of lukt het invullen niet? Dan mag u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag!

Wanneer u alles heeft ingvuld ontvangt u de prijs die wij bereid zijn te betalen. Dit bod is 2 werkdagen geldig. Wij werken met de actuele dagkoers. Deze is op dit moment zeer gunstig waardoor wij een mooie prijs voor uw gouden sieraad kunnen bieden. Kunt u zich vinden in deze prijs? Dan mag u ons de gouden sieraden aangetekend toesturen (zie stap 2. Verstuur). Twijfelt u? Verken dan zeker de andere mogelijkheden in de markt. Ga gerust eens langs bij een aantal juweliers en goudhandelaren. Kijk & vergelijk! U kunt uw gouden sieraden echter maar één keer verkopen. U bent bij ons nooit verplicht tot verkoop!

2. Verstuur de sieraden

Bent u het eens met de prijs die wij bereid zijn aan u te betalen? Dan kunt u de gouden sieraden aangetekend naar ons toesturen. Vergeet niet (een kopie van) het offerte formulier en/of uw contactgevens bij te voegen, zodat wij kunnen zien van wie de gouden sieraden afkomstig zijn.
Leg uw gouden kostbaarheden in een luchtkussen envelop. Als u een zwaardere zendig heeft wordt geadviseerd om een pakketje te gebruiken.
Stuur vervolgens alles aangetekend op. Let op dat u bij de verzending geen termen vermeld.

3. Ontvang direct geld

Wanneer wij uw gouden kostbaarheden hebben ontvangen gaan we na of de specificaties overeenkomen met hetgeen dat u heeft doorgevoerd. We controleren op de specificaties die u heeft ingevuld. Hiervoor hebben we ook de desbetreffende tools in huis. Komen onze specificaties overeen met datgeen dat u heeft ingevuld dan betalen wij u direct uit middels het door u opgegeven bankrekeningnummer.

Afwijkingen o pde ingevoerde gegevens

Zijn er afwijkingen geconstateerd? Dan nemen wij contact met u op via het opgegeven telefoonnummer en/of emailaders en zullen we u meer informatie geven over onze bevindingen en ontvangt u een hernieuwde aanbieding. U mag er natuurlijk altijd even over nadenken of u akkoord gaat met die bod of dat u liever nog even verder kijkt. U bent bij ons nooit verplicht tot verkoop!
Mocht u niet akkoord gaan dan sturen we natuurlijk uw sieraden kosteloos aangetekend retour.

Naast een eerlijke prijs bieden wij een goede, adequate en snelle afhandeling. Daarnaast bent u bij ons nooit verplicht tot verkoop. Wij geven u graag informatie over de waarde van uw sieraad. U mag dan zelf bepalen wat u met deze informatie doet. Echter is het wel de beste keus om uw sieraad aan ons te verkopen alleen al om de wereld een stukje duurzamer te maken. 

Liever niet online?

Vindt u het makkelijker om uw gouden sieraden naar ons toe te sturen zonder online de specificaties hiervan in te vullen? Dat mag natuurlijk ook! Zorg er dan wel even voor dat u de gouden sieraden aangetekend verstuurd en u uw contactgegevens bijvoegd zodat wij contact met u op kunnen nemen en weten van wie de gouden sieraden afkomstig zijn.

Wordt u liever contant uitbetaald? Dat kan natuurlijk ook. U dient dan wel even een afspraak te maken via onderstaande contactgegevens om langs te komen. Dan kunnen we in uw bijzijn de waarde van uw gouden sieraden bepalen en u vervolgens contant uitbetalen. U mag natuurlijk ook langskomen wanneer u liever via de bank uitbetaald wordt maar het niet prettig vind om uw gouden kostbaarheden met de post te versturen. Hiervoor dient u ook eerst een afspraak te maken via onderstaande contactgegevens.

Om heling tegen te gaan voeren wij elke particuliere transactie door in het centrale opsporingsregister van de politie. Voor verdere informatie hierover verwijzen wij u door naar de informatie pagina van de politie www.stopheling.nl.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@wijkopengoudensieraden.nl of +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook)