info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Sieraden (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Gouden ketting verkopen: gratis online taxatie

Gouden ketting verkopen, bereken onze bieding online!
Gouden ketting verkopen: gratis online taxatie

Bereken vrijblijvend en zonder verplichting via onderstaande calculator het bedrag die wij bereid zijn om voor uw gouden ketting te betalen.

€ 1,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Offerte

Verkoop Uw gouden ketting

Uw gouden ketting verkopen, welkom bij uw vertrouwde adres voor het verkopen van gouden kettingen. Of u nu een erfstuk heeft of een stijl die niet meer bij u past, wij bieden een veilig en rechtvaardig proces om uw gouden kettingen te verkopen.

Waarom Uw gouden ketting aan ons verkopen?

Wij begrijpen dat uw sieraden niet alleen materiële maar ook emotionele waarde hebben. Onze service is ontworpen om u een transparante en zorgeloze ervaring te bieden:

Betrouwbare taxatie: Onze experts beoordelen uw ketting op basis van de huidige marktwaarde van goud en de kwaliteit van het sieraad.
Directe offertes: Ontvang snel een offerte na het invullen van de details van uw keting.
Veilige verzending en retour: Gebruik beveiligde verzendopties of kom persoonlijk langs voor een taxatie.

Hoe U Uw gouden ketting kunt verkopen

Details invoeren: Start door ons basisinformatie te geven over uw ketting, zoals gewicht, karaat en eventuele bijzonderheden.
Ontvang Uw offerte: Wij sturen u een vrijblijvende offerte gebaseerd op de gegeven informatie.
Verzend Uw sieraad: Na acceptatie van de offerte, kunt u uw ketting aangetekend naar ons toesturen.
Inspectie en betaling: Bij ontvangst controleren wij de echtheid en staat van de kettign. Bevestigt onze inspectie uw informatie, dan ontvangt u onmiddellijk uw betaling.

Vaststelling van de prijs van een gouden ketting

De prijs van een gouden ketting wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder het gewicht, de zuiverheid van het goud en de huidige goudkoers. Als voorbeeld, gouden kettingen die gemaakt zijn van 24 karaat goud, het zuiverste goud, zullen over het algemeen een hogere prijs opleveren dan een 18- of 14 karaat gouden ketting. De prijs wordt meestal berekend per gram goud.

Bij het bepalen van de prijs houden wij ook rekening met het vakmanschap, eventuele historische of artistieke waarde en de vraag in de markt, maar de goudinhoud blijft de belangrijkste prijsbepalende factor. Voor een nauwkeurige waardebepaling wordt de ketting gewogen en getest op goudgehalte, waarbij gespecialiseerde apparatuur wordt gebruikt om de zuiverheid te verifiëren.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over het proces, de betaling of hoe u uw ketting veilig kunt versturen? Bezoek onze FAQ-sectie voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

Uw gouden kettingen verkopen was nog nooit zo eenvoudig en veilig. Vertrouw op ons om u door elk stap van het proces te begeleiden.