info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Sieraden (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Sloopgoud verkopen: gratis online taxatie

Kapotte of versleten sieraden verkopen, bekijk onze bieding
Sloopgoud verkopen: gratis online taxatie

Bereken vrijblijvend en zonder verplichting via onderstaande calculator het bedrag die wij bereid zijn om voor uw gouden sieraden te betalen.

€ 1,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Offerte

Goud verkopen

Goud verkopen, kapotte of versleten sieraden  bereken vrijblijvend en zonder verplichting via onderstaande tool het bedrag welke wij bereid zijn om voor uw gouden sieraden te betalen. Bereken de goudprijs welke wij bieden voor uw sieraad online om de verschillen te vergelijken. 

Heeft u gouden sieraden aan te bieden welke we nog als sieraad kunnen verkopen dan zijn wij bereidt meer te betalen. Maak dan een keuze uit de andere selectie mogelijkheden:

Keurmerk tekens goud

Een keurmerkteken is een stempel dat in het sieraad staat die het goud of zilver gehalte waarborgen. In Nederland is het verplicht om een gouden of zilveren sieraad een keurmerk te geven. Onderstaand ziet u de officiële keurtekens van 14, 18, 20 en 22 karaat. De tekens zijn door de EWN (Edelmetaal Waarborg Nederland) gewaarborgd.

Keurtekens goud

Heeft uw sieraad geen keurmerk? Dat is mogelijk doordat het sieraad niet officieel gekeurd is, het niet in Nederland is aangekocht of omdat het versleten is. Wij kunnen het goudgehalte testen om dit te achterhalen. Een keurteken is niet verplicht voor het opsturen van uw gouden sieraden.

Karaat goud

Karaat is een veelvoorkomende term bij gouden sieraden. De term karaat geeft aan hoeveel goud er in het sieraad is verwerkt. 14 karaat betekent dat het sieraad uit 58,5% aan puur goud. Een sieraad van 14 karaat heeft het kenmerk 585. Gouden sieraden bestaan dus niet voor 100% uit puur goud. De reden hiervoor is dat het te kwetsbaar en/of te zwak is om er een sieraad van te maken. Om deze reden wordt het gemengd met andere materialen (koper zilver) zodat het sterker wordt.
  • 8 karaat gouden sieraden - 333
  • 9 karaat gouden sieraden - 375
  • 14 karaat gouden sieraden - 585
  • 18 karaat gouden sieraden - 750

Hoe gaat het in zijn werk?

Online berekent u zelf het bedrag dat wij voor uw kostbaarheden willen bieden. Kunt u zich in onze offerte vinden, dan stuurt u ons de sieraden aangetekend toe. Vergeet niet (een kopie van) het offerte formulier bij te voegen. Wanneer wij deze hebben ontvangen gaan wij na of de specificaties overeenkomen met hetgeen dat u heeft doorgevoerd. Stemt dit overeen dan maken wij het bedrag direct over op het door u opgegeven bankrekeningnummer. Zijn er afwijkingen geconstateerd? Dan ontvangt u een hernieuwde offerte. Indien u niet akkoord gaat versturen wij u de gouden sieraden aangetekend naar u terug. Voor meer informatie klik hier.

Vindt u het makkelijker om uw gouden sieraden naar ons toe te sturen zonder online de specificaties hiervan in te vullen? Dat mag natuurlijk ook. Zorg er dan wel even voor dat u de gouden sieraden aangetekend verstuurd en uw gegevens bijvoegd zodat wij contact met u op kunnen nemen.
U mag natuurlijk ook altijd een afspraak maken om langs te komen.

Gouden sieraden 

Door een efficiënte organisatie kunnen wij u doorgaans de best marktwaardige prijs bieden op gouden sieraden. Sloopgoud kopen wij ook, maar hier gaat niet onze prioriteit naar uit. Sieraden die stuk zijn behandelen we als "sloopgoud".

Digitaal opsporingsregister

Om heling tegen te gaan voeren wij elke transactie door in het centrale opsporingsregister van de politie. Voor verdere informatie verwijzen wij u door naar de informatie pagina van de politie www.stopheling.nl.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@wijkopengoudensieraden.nl of +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook)