info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Sieraden (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Gouden ketting verkopen, bereken onze bieding online!

Gouden KETTING verkopen, bereken onze bieding online!
Gouden ketting verkopen, bereken onze bieding online!

Bereken vrijblijvend en zonder verplichting via onderstaande tool het bedrag die wij bereid zijn om voor uw gouden ketting te betalen. Scroll naar beneden voor meer informatie.

€ 1,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Offerte

Type kettingen

Onderstaand een aantal voorbeelden van type kettingen.

Anker 

De anker ketting is het meest bekend. Kenmerkent zijn de eenvoudige ovale of ronde schakels. De schakels sluiten elkaar om en om aan.
Gouden anker ketting

Gevlochten 

De gevlochten ketting kenmerkt zich doordat het eruit ziet als een vlecht.

Gouden gevlochten ketting
Figaro

De figaro ketting kenmerkt zich doordat er tussen iedere één tot vijf schakels een verbindingsschakel zit.

Gouden figaro ketting

Gourmet 

Bij een gourmet ketting zijn de ronde of ovale schakels gedraaid en meestal vlak waardoor de schakels plat in elkaar overvloeien.

Gouden gourmet ketting

Koningsketting

Bij de koningsketting zijn de schakels in paren verticaal en horizontaal met elkaar verbonden. Het ontwerp is complex.

Gouden koningsketting

Jasseron 

Bij de jasseron ketting staan alle schakels 90 graden ten opzichte van de vorige geplaatst. 

Gouden jasseron ketting

Koord

Een koord ketting bestaat uit kleine schakels die in elkaar verweven zijn en vervolgens in 2 strengen om elkaar zijn gevlochten.

Gouden koord kettingOmega 

Bij de omega ketting bestaan de schakels uit kleine afzonderlijke platen die naast elkaar liggen. Hij is wat breder en niet volledig rond maar halfrond of vlak.

Gouden omega ketting

Valkoog 

De valkoog ketting kenmerkt zich door platte ronde schakels.

Gouden valkoog ketting
Spang/slangen 

Bij de spang/slangen ketting bestaat de ketting uit gladde ronde platen of ringen. Deze hebben een lichte buiging en dicht met elkaar verbonden zodat een flexibele buis wordt gevormd. Door het licht zigzag effect lijkt hij op een slang.

Gouden spang/slangen ketting

Venetiaanse 

De venetiaanse ketting kenmerkt zich door het geometrische en klassieke uitstraling. De plaatjes worden tot vierkante kubus schakels gevormd.

Gouden Venetiaanse ketting

Vossenstaart 

De vossenstaart ketting heeft een lus schakel. De ketting bestaat uit twee rijen die uit schuine ovale schakels bestaan. De schakels zijn door middel van een reeks platte ringen verbonden. Door de gevlochten of geweven uitstraling geeft dit het uiterlijk van een vossenstaart.

Gouden vossenstaart ketting


Keurmerktekens goud

Een keurmerkteken is een stempel dat in het sieraad staat die het goud of zilver gehalte waarborgen. In Nederland is het verplicht om een gouden of zilveren sieraad een keurmerk te geven. Onderstaand ziet u de officiële keurtekens van 14, 18, 20 en 22 karaat goud. De tekens zijn door de EWN (Edelmetaal Waarborg Nederland) gewaarborgd.

Keurtekens goud

Heeft uw sieraad geen keurmerk? Dat is mogelijk doordat het sieraad niet officieel gekeurd is, het niet in Nederland is aangekocht of omdat het versleten is. Wij kunnen het goudgehalte testen om dit te achterhalen. Een keurteken is niet verplicht voor het opsturen van uw gouden sieraden.

Karaat

Karaat is een veelvoorkomende term bij gouden sieraden. De term karaat geeft aan hoeveel goud er in het sieraad is verwerkt. 14 karaat betekent dat het sieraad uit 58,5% aan puur goud. Een gouden sieraad van 14 karaat heeft het kenmerk 585. Dit verwijst naar het percentage puur goud in het sieraad. Gouden sieraden bestaan dus niet voor 100% uit puur goud. De reden hiervoor is dat puur goud te kwetsbaar en/of te zwak is om er een sieraad van te maken. Om deze reden wordt het goud gemengd met andere materialen (koper zilver) zodat het sterker wordt.
 

Hoe gaat het in zijn werk?

Online berekent u zelf het bedrag die wij bereid zijn om voor uw gouden ketting te bieden. Kunt u zich in onze offerte vinden, dan stuurt u ons de gouden ketting aangetekend toe. Vergeet niet (een kopie van) het offerte formulier bij te voegen. Wanneer wij deze hebben ontvangen gaan wij na of de specificaties overeenkomen met hetgeen dat u heeft doorgevoerd. Stemt dit overeen dan maken wij het bedrag direct over op het door u opgegeven bankrekeningnummer. Zijn er afwijkingen geconstateerd? Dan ontvangt u een hernieuwde offerte. Indien u niet akkoord gaat versturen wij u de gouden hanger aangetekend naar u terug. Wilt u meer informatie? Klik dan hier

Vindt u het makkelijker om uw gouden sieraden naar ons toe te sturen zonder online de specificaties hiervan in te vullen? Dat mag natuurlijk ook. Zorg er dan wel even voor dat u de gouden sieraden aangetekend verstuurd en uw gegevens bijvoegd zodat wij contact met u op kunnen nemen.
U mag natuurlijk ook altijd een afspraak maken om langs te komen.

Gouden sieraden

Door een efficiënte organisatie kunnen wij u doorgaans de best marktwaardige prijs bieden op gouden sieraden. Sloopgoud kopen wij ook, maar hier gaat niet onze prioriteit naar uit. Sieraden die stuk zijn behandelen we als "sloopgoud". Digitaal opsporingsregister Om heling tegen te gaan voeren wij elke transactie door in het centrale opsporingsregister van de politie. Voor verdere informatie verwijzen wij u door naar de informatie pagina van de politie www.stopheling.nl.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@wijkopengoudensieraden.nl of +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook)