info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Sieraden (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Bent u juwelier of goudhandelaar?

Wij zijn op zoek naar gouden sieraden!

U kunt bij ons online de bieding op uw sieraden berekenen. Wij zijn op zoek naar gouden sieraden. U bepaald zelf wat u met de offerte wilt doen. Verkoopt u uw gouden sieraden liever niet maar bent u gewoon nieuwsgierig naar de waarde ervan? Dat mag natuurlijk ook. Wij helpen u graag zodat u weet wat uw gouden sieraden waard zijn. U bent bij ons nooit verplicht tot verkoop!

Wij betalen een goede prijs

Bij ons krijgt u waarschijnlijk de hoogste prijs voor uw gouden sieraden, omdat onze prioriteit hiernaar uitgaat, maar u mag de informatie ook gebruiken voor het vergelijken van de waarde bij andere goudhandelaren en/of juweliers. Wanneer u besluit om uw gouden sieraden aan een andere goudhandelaar of juwelier te verkopen zullen deze worden omgesmolten terwijl wij uw gouden sieraden een tweede leven zouden willen geven en iemand anders blij kunnen maken met uw sieraden. 

Circulaire gedachte

Het maken van een gouden sieraad brengt veel schade aan mens en milieu met zich mee (lees Duurzaamheid). Wijkopengoudensieraden.nl geven de gouden sieraden een tweede leven waardoor wij ons steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving. Dit is dan ook iets dat wij erg belangrijk vinden.

U kunt bij ons niet alleen de waarde van kleine hoeveelheden berekenen maar we zijn ook geïnteresseerd in grote hoeveelheden gouden sieraden!

Bent u juwelier of goudhandelaar en heeft u gouden sieraden die u niet meer kan/wil verkopen en waarvan u graag de waarde zou willen weten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Doordat wij de beste prijs voor gouden sieraden bieden is het verkopen ervan bij ons de beste keus! In tegenstelling tot andere juweliers en goudhandelaren smelten wij de sieraden niet om maar geven wij de gouden sieraden een tweede leven én maken we een nieuwe eigenaar/eigenaresse blij met PreLoved gouden sieraden die hij/zij weer met liefde zal dragen! Zo is de gehele cirkel rond en proberen wij de samenleving een stukje duurzamer te maken!

Heeft u een kleine hoeveelheid aan gouden sieraden waarvan u de waarde wilt weten? Dan kunt u de specificaties van de gouden sieraden via de website invullen zodat u direct weet welke prijs wij bereid zijn te betalen. 

Heeft u een groot aantal sieraden? Dan bevelen wij aan om even een afspraak te maken via info@wijkopengoudensieraden.nl of +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook). We zullen dan face to face de waarde van uw gouden sieraden berekenen en direct een bod uitbrengen. U bent niet verplicht om akkoord te gaan. Indien u zich toch bedenkt en de gouden sieraden niet aan ons wil verkopen is dat ook prima. U bent nooit verplicht!

Is het voor u niet mogelijk om langs te komen? Dan mag u de sieraden natuurlijk ook aangetekend naar ons adres verzenden. Vergeet niet om uw contactgegevens bij te voegen, zodat wij contact met u op kunnen nemen over de waarde van de sieraden. Gaat u akkoord met het bod? Dan betalen wij u direct uit door middel van het opgegeven bankrekening nummer. Gaat u niet akkoord? Dan sturen wij de gouden sieraden natuurlijk gratis aangetekend retour. U bent bij ons nooit verplicht tot verkoop! 

Heeft u vragen? Neem dan contact op via info@wijkopengoudensieraden.nl of +31 (0)6 22 372 290.