info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Sieraden (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Bent u juwelier of goudhandelaar?

Wij zijn op zoek naar gouden sieraden!

Wij kopen graag de sieraden van u als goudspecialist. Wij bieden een goede prijs voor uw goud en zijn flexibel met het maken van afspraken.

Omdat wij de beste prijs voor gouden sieraden bieden is het verkopen ervan bij ons de beste keus! In tegenstelling tot andere juweliers en goudhandelaren smelten wij de sieraden niet om maar geven wij de gouden sieraden een tweede leven én maken we een nieuwe eigenaar/eigenaresse blij met PreLoved gouden sieraden die hij/zij weer met liefde zal dragen! Zo is de gehele cirkel rond en proberen wij de samenleving een stukje duurzamer te maken!

Wij betalen een goede prijs

Bij ons krijgt u waarschijnlijk de hoogste prijs voor uw gouden sieraden, omdat onze prioriteit hiernaar uitgaat, maar u mag de informatie ook gebruiken voor het vergelijken van de waarde bij andere goudhandelaren en/of juweliers. Wanneer u besluit om uw gouden sieraden aan een andere goudhandelaar of juwelier te verkopen zullen deze worden omgesmolten terwijl wij uw gouden sieraden een tweede leven zouden willen geven en iemand anders blij kunnen maken met uw sieraden. 

Doel

Wij kopen eerder gebruikte sieraden, maken deze verkoopklaar om deze via de webshop van ANRO juweliers te verkopen.

Circulaire gedachte

Het maken van een gouden sieraad brengt veel schade aan mens en milieu met zich mee (lees Duurzaamheid). Wijkopengoudensieraden.nl geven de gouden sieraden een tweede leven waardoor wij ons steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving. Dit is dan ook iets dat wij erg belangrijk vinden.

Heeft u vragen? Neem dan contact op via info@wijkopengoudensieraden.nl of +31 (0)6 22 372 290.