info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Sieraden (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Wat is de goudprijs voor uw Oorbellen

Gouden oorbellen verkopen, bereken onze bieding online!
Wat is de goudprijs voor uw Oorbellen

Wilt u uw gouden oorbellen verkopen? Bereken vrijblijvend en zonder verplichting via onderstaande tool ons bod.

€ 1,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Offerte

Gouden oorbellen verkopen

Gouden oorbellen verkopen, bekijk de diverse types waarin wij veel interesse hebben. Naar de ene varianr is meer vraag dan naar het andere, Dit resulteert dan ook in een hogere bieding. Bereken de goudprijs van uw oorbellen online om de verschillen te vergelijken. 

Beoordeling van de Oorbellen.

Bij het uitbrengen van onze bieding houden we rekening met diverse aspecten:

 • Goud gehalte (karaat), bijvoorbeeld
   
  • 14 karaat gouden oorbellen verkopen
  • 18 karaat gouden oorbellen verkopen
 • Gewicht
  • Bij exemplaren die we nog kunnen verkopen als sieraad gaan we uit van het totale gewicht. Bij te slopen sets of enkele exemplaren gaan we uit van het gewicht zonder stenen (behalve bij de diamanten).
 • Keurmerk
  • Ook sieraden zonder keurmerk kopen wij. Wij stellen dan zelf het gehalte vast. Sieraden die we weer gaan verkopen laten we extern keuren. Zonder keurmerk mogen wij een sieraad niet verkopen.
 • Onderhoudsstaat
   
  • Aan de hand van de onderhoudsstaat beslissen wij of de oorbellen nog door ons te verkopen is of dat we deze laten omsmelten. 


Keurmerktekens goud

Een keurmerkteken is een stempel dat in het sieraad staat die het goud of zilver gehalte waarborgen. In Nederland is het verplicht om een gouden of zilveren sieraad een keurmerk te geven. Onderstaand ziet u de officiële keurtekens van 14, 18, 20 en 22 karaat goud. De tekens zijn door de EWN (Edelmetaal Waarborg Nederland) gewaarborgd.

Keurtekens goud

Heeft uw sieraad geen keurmerk? Dat is mogelijk doordat het sieraad niet officieel gekeurd is, het niet in Nederland is aangekocht of omdat het versleten is. Wij kunnen het goudgehalte testen om dit te achterhalen. Een keurteken is niet verplicht voor het opsturen van uw gouden sieraden.

Karaat goud

Karaat is een veelvoorkomende term bij gouden sieraden. De term karaat geeft aan hoeveel goud er in het sieraad is verwerkt. 14 karaat betekent dat het sieraad uit 58,5% aan puur goud. Een gouden sieraad van 14 karaat heeft het kenmerk 585. Dit verwijst naar het percentage puur goud in het sieraad. Gouden sieraden bestaan dus niet voor 100% uit puur goud. De reden hiervoor is dat puur goud te kwetsbaar en/of te zwak is om er een sieraad van te maken. Om deze reden wordt het goud gemengd met andere materialen (koper zilver) zodat het sterker wordt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Online berekent u zelf het bedrag die wij bereid zijn om voor uw gouden sieraden te bieden. Kunt u zich in onze offerte vinden, dan stuurt u ons de oorbellen aangetekend toe. Vergeet niet (een kopie van) het offerte formulier bij te voegen. Wanneer wij deze hebben ontvangen gaan wij na of de specificaties overeenkomen met hetgeen dat u heeft doorgevoerd. Stemt dit overeen dan maken wij het bedrag direct over op het door u opgegeven bankrekeningnummer. Zijn er afwijkingen geconstateerd? Dan ontvangt u een hernieuwde offerte. Indien u niet akkoord gaat versturen wij u de gouden sieraden aangetekend naar u terug. Voor meer informatie klik hier.

Vindt u het makkelijker om uw gouden sieraden naar ons toe te sturen zonder online de specificaties hiervan in te vullen? Dat mag natuurlijk ook. Zorg er dan wel even voor dat u de gouden sieraden aangetekend verstuurd en uw gegevens bijvoegd zodat wij contact met u op kunnen nemen.
U mag natuurlijk ook altijd een afspraak maken om langs te komen.

Gouden sieraden kopen we graag

Door een efficiënte organisatie kunnen wij u doorgaans de best marktwaardige prijs bieden op gouden sieraden. Sloopgoud kopen wij ook, maar hier gaat niet onze prioriteit naar uit. Sieraden die stuk zijn behandelen we als "sloopgoud".

Digitaal opsporingsregister

Om heling tegen te gaan voeren wij elke transactie door in het centrale opsporingsregister van de politie. Voor verdere informatie verwijzen wij u door naar de informatie pagina van de politie www.stopheling.nl.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@wijkopengoudensieraden.nl of +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook)