info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Sieraden (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Wat is de goudprijs voor uw ring

Gouden ring verkopen, bereken onze bieding online!
Wat is de goudprijs voor uw ring

Bereken vrijblijvend en zonder verplichting via onderstaande tool het bedrag welke wij bereid zijn te betalen.

€ 1,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Offerte

Gouden ring verkopen

Gouden ring verkopen, wij hebben interesse om deze van u te kopen. Bereken de goudprijs welke wij bieden voor uw ring online om de verschillen te vergelijken. 

Keurmerktekens goud

Een keurmerkteken is een stempel dat in het sieraad staat die het goud of zilver gehalte waarborgen. In Nederland is het verplicht om het sieraad een keurmerk te geven. Onderstaand ziet u de officiële keurtekens van 14, 18, 20 en 22 karaat goud. De tekens zijn door de EWN (Edelmetaal Waarborg Nederland) gewaarborgd.

Keurtekens goud

Heeft uw sieraad geen keurmerk? Dat is mogelijk doordat het sieraad niet officieel gekeurd is, het niet in Nederland is aangekocht of omdat het versleten is. Wij kunnen het goudgehalte testen om dit te achterhalen. Een keurteken is niet verplicht voor het opsturen van uw sieraden.

Karaat goud

Karaat is een veelvoorkomende term bij gouden sieraden. De term karaat geeft aan hoeveel goud er in het sieraad is verwerkt. 14 karaat betekent dat het sieraad uit 58,5% aan puur goud. Een sieraad van 14 karaat heeft het kenmerk 585. Dit verwijst naar het percentage puur goud in het sieraad. Deze sieraden bestaan dus niet voor 100% uit puur goud. De reden hiervoor is dat puur goud te kwetsbaar en/of te zwak is om er een sieraad van te maken. Om deze reden wordt het goud gemengd met andere materialen (koper zilver) zodat het sterker wordt.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Online berekent u zelf het bedrag welke wij bereid zijn te bieden. Kunt u zich in onze offerte vinden, dan stuurt u ons deze aangetekend toe. Vergeet niet (een kopie van) het offerte formulier bij te voegen. Wanneer wij deze hebben ontvangen gaan wij na of de specificaties overeenkomen met hetgeen dat u heeft doorgevoerd. Stemt dit overeen dan maken wij het bedrag direct over op het door u opgegeven bankrekeningnummer. Zijn er afwijkingen geconstateerd? Dan ontvangt u een hernieuwde offerte. Indien u niet akkoord gaat versturen wij u het sieraad aangetekend retour. Wilt u meer info? Klik dan hier

Vindt u het makkelijker om uw sieraden naar ons toe te sturen zonder online de specificaties hiervan in te vullen? Dat mag natuurlijk ook. Zorg er dan wel voor dat u de sieraden aangetekend verstuurd en uw gegevens bijvoegd zodat wij contact met u op kunnen nemen.
U mag natuurlijk ook altijd een afspraak maken om langs te komen.

Waarde gouden ringen, hoogste bedrag

Door een efficiënte organisatie kunnen wij u doorgaans de best marktwaardige bieding uitbrengen uw sieraden. Sloopgoud kopen wij ook, maar hier gaat niet onze prioriteit naar uit. Sieraden die stuk zijn behandelen we als "sloopgoud".

Digitaal opsporingsregister

Om heling tegen te gaan voeren wij elke transactie door in dit het centrale register van de politie. Voor verdere informatie verwijzen wij u door naar de informatie pagina van de politie www.stopheling.nl.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@wijkopengoudensieraden.nl of +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook)