info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Sieraden (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Gouden sieraden verkopen

wijkopengoudensieraden.nl


Hét online platform voor het (online) verkopen van uw gouden sieraden

Wij kopen uw gouden sieraden, nemen deze onderhanden en geven ze een tweede leven bij een nieuwe eigenaar. Hoogste prijs voor goud Bij ons krijgt u zeer waarschijnlijk de hoogste prijs voor uw gouden sieraden zonder de zorgen waar u mee te maken heeft als u deze sieraden zelf zou willen verkopen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een offerte invullen en vervolgens de sieraden naar ons toe te sturen. Naast een eerlijke prijs bieden wij een goede, adequate en snelle afhandeling. Twijfelt u? Verken dan zeker de andere mogelijkheden in de markt. Ga gerust een langs bij een aantal juweliers en goudhandelaren. Kijk & vergelijk! U kunt uw gouden sieraden echter maar één keer verkopen.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Gouden sieraden

Door een efficiente organisatie kunnen wij u doorgaans de best marktwaardige prijs bieden op gouden sieraden. Wij kopen uw goud online. Sloopgoud kopen wij ook, maar hier gaat niet onze prioriteit naar uit.
 

Bieding op uw gouden sieraden

Naar aanleiding van uw gegevens brengen wij een bieding uit. Wij gaan daarbij uit van het feit dat de sieraden zich in een normale goede staat bevinden.
 

Juwelier of goud opkoper

Bent u actief in deze branche en wilt u een grotere hoeveelheid verkopen? Neem dan contact op met ons voor een afspraak.

Digitaal opsporingsregister

Om heling tegen te gaan voeren wij elke particuliere transactie door  in het centrale opsporingsregister van de politie. Voor verdere informatie verwijzen wij u door naar de informatie pagina van de politie www.stopheling.nl