info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Sieraden (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

gouden sieraden verkopen

wijkopengoudensieraden.nl het online platvorm om sieraden te verkopen tegen de best marktwaardige prijs!

Wij kopen gouden sieraden, nemen deze onderhanden en geven ze een tweede leven bij een nieuwe eigenaar.
 

Hoe gaat het in zijn werk

Online berekent u zelf het bedrag welke wij bereidt zijn voor uw sieraden te bieden. Kunt u zich in onze offerte vinden, dan stuurt u ons de sieraden aangetekend toe. Wij gaan na of specificaties van de sieraden overeenkomen met hetgeen u heeft doorgevoerd. Stemt dit overeen dan betalen wij u direct uit. Zijn er afwijkingen geconstateerd dan ontvangt u een hernieuwde offerte.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Gouden sieraden

Door een efficiente organisatie kunnen wij u doorgaans de best marktwaardige prijs bieden op gouden sieraden. Wij kopen uw goud online. Sloopgoud kopen wij ook, maar hier gaat niet onze prioriteit naar uit.
 

Bieding op uw gouden sieraden

Naar aanleiding van uw gegevens brengen wij een bieding uit. Wij gaan daarbij uit van het feit dat de sieraden zich in een normale goede staat bevinden.
 

Juwelier of goud opkoper

Bent u actief in deze branche en wilt u een grotere hoeveelheid verkopen? Neem dan contact op met ons voor een afspraak.

Digitaal opsporingsregister

Om heling tegen te gaan voeren wij elke particuliere transactie door  in het centrale opsporingsregister van de politie. Voor verdere informatie verwijzen wij u door naar de informatie pagina van de politie www.stopheling.nl